GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
ADANA-GİRESUN: 128 MİLYAR DOLAR NEREDE?

ADANA-GİRESUN: 128 MİLYAR DOLAR NEREDE?

Tarih 10 Mayıs 2021, 23:21 Editör Dursun ONUR

TIME DETAY HABER- Dikkat çeken mesaj...


TFF 1. Lig'in son haftasında lider Adana Demirspor ve ikinci sıradaki Giresunspor, Süper Lig'e yükselen takımlar olurken, 01 ile 28 ayrıntısı siyasetin gündemine taşındı.

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kaya, dikkat çeken bir mesaj paylaştı. Kaya, CHP'nin,'128 milyar dolar nerede?' sorusuna bir gönderme yaptı.

DİKKAT ÇEKEN MESAJ: SPORA SİYASET KARIŞTI

Adana'nın plaka kodunun 01, Giresun'un 28 olduğunu hatırlatan Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,'Adana 01, Giresun 28 süper lige çıkan iki takım 0128. Spora siyaset karıştıranlara karşı Tahkim Kurulu’nu göreve davet ediyoruz' diye yazdı.

Bu haber 1239 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

GİRESUN'DA 1 MAYIS COŞKUSU YAŞANDI

GİRESUN'DA 1 MAYIS COŞKUSU YAŞANDI GİRESUN TİME GÜNCEL HABER- 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, Giresun'da büyük bir coşkuyla kutlandı.

GİRESUN BELEDİYESİ HIZ KESMİYOR

GİRESUN BELEDİYESİ HIZ KESMİYOR GİRESUN TİME GÜNCEL HABER- Giresun Belediyesi, altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi