GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
GİRESUN BAROSU'NDAN VAHŞETE KINAMA

GİRESUN BAROSU'NDAN VAHŞETE KINAMA

Tarih 26 Şubat 2021, 21:06 Editör Dursun ONUR

TIME GÜNCEL HABER- Giresun Barosu Başkanı Av. Soner Karademir, 1992 yılında Azebaycan’ın Hocalı kasabasında 613 Azerbaycan Türkü’nün katledilmesini kınadı.


Giresun Barosu Başkanı Av. Soner Karademir, 1992 yılında Azebaycan'ın Hocalı kasabasında 613 Azerbaycan Türkü’nün katledilmesini kınadı.

Dağlık Karabağ'ın Hocalı kasabasında Ermeni güçler tarafından gerçekleştirilen ve yüzlerce insanın işkenceyle katledildiği kara gecenin üzerinden 29 yıl geçti. Hadise, Dağlık Karabağ savaşındaki en büyük katliam olarak kabul ediliyor.

Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki savaş sırasında Ermeni güçlerinin, 25 Şubat'ı 26 Şubat'a bağlayan gece, Dağlık Karabağ'ın, Hocalı kasabasına girerek sivilleri hedef aldığı saldırıda, resmi rakamlara göre 83'ü çocuk,106'sı kadın olmak üzere 613 Azeri hayatını kaybetti.

29 yıl önce tarihe kara bir leke olarak geçen katliamı kınayan Giresun Barosu Başkanı Av. Soner Karademir, '29 yıl önce Azerbaycan'ımızın Hocalı kasabasında 83'ü çocuk 106’sı kadın olmak üzere vahşice katledilen 613 insanımızın acısını hala hissediyor, kendilerini rahmetle anarken, tarihin en büyük vahşetlerinden birini gerçekleştirenleri bir kez daha lanetliyoruz' dedi.

Bu haber 933 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

GİRESUN'DA 1 MAYIS COŞKUSU YAŞANDI

GİRESUN'DA 1 MAYIS COŞKUSU YAŞANDI GİRESUN TİME GÜNCEL HABER- 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, Giresun'da büyük bir coşkuyla kutlandı.

GİRESUN BELEDİYESİ HIZ KESMİYOR

GİRESUN BELEDİYESİ HIZ KESMİYOR GİRESUN TİME GÜNCEL HABER- Giresun Belediyesi, altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi